SUPPORT FOR ELEKTRIKERE

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar knyttet til elektrikere som leverer og monterer komfyrvakter fra EFP. Om du tilhører en annen kategori, velg den som passer deg best nedenfor.

Ofte Stilte Spørsmål

Sjekk at støpsel er skikkelig trykket på plass i bryterenhet.

Komfyrvakten er programmert med timerfunksjon som automatisk bryter strømmen etter at programmert timertid er endt. Trykk en gang på sensorknappen for å aktivere systemet igjen

Det er viktig at man trykker på knappen når sensoren avgir fast lys i menyen man har valgt. Man må også være forholdsvis rask med å trykke, da det innstillingsfase kun er påslått i ca. 6 sekunder. Sjekk at antall etterfølgende pip stemmer med antall trykk man har foretatt

Sensoren har brutt strømmen til platetopp/ komfyrr som følge av for høye temperaturer. Trykk og hold inne trykknapp på sensor fra det skifter fra grønt til rødt lys på sensoren. Slipp ved rødt lys og strømmen kobles tilbake til platetopp/ komfyr.

Sensoren indikerer at batteriet er på vei til å gå tomt for strøm. Bestill nytt batteri her , dersom du har en komfyrvakt med spesialbatteri ( Lithium 3,6V)

Brukerveiledninger

Last ned Brukermanual her (PDF)

Bruksanvisning_vegg

Bruksanvisning tak

UWSG-2s Universal trådløs komfyrvakt, 1,5V

UWSG-2tr, Trådløs komfyrvakt med strømbasert CR5 sensor og bryterenhet, 1-fas

UCSG-2, Universal Kablet komfyrvakt

Radiomodul RM2, Installasjons- og bruksanvisning

CWSG-1s Takmontert trådløs komfyrvakt, 1,5V