Komfyrvakt

EFP Komfyrvakt

EFP Nordic har vi det bredeste komfyrvaktsortimentet på markedet og alle våre komfyrvakter har gjennomgått svært omfattende tester og innehar alle relevante sertifiseringer og godkjenninger for å forsikre våre kunder om at de kan stole på at produktene gjør jobben sin dersom det oppstår farlige situasjoner.

Våre komfyrvakter er kjent for en optimal kombinasjon av sikkerhet, brukervennlighet, design og kvalitet.

Komfyrvakt fra EFP er lett å installere, og er klar til bruk innen 10 minutter!

Hvorfor Komfyrvakt?

Komfyrbrann er den største enkeltårsaken til husbrann i norske hjem. 16 prosent av alle boligbranner skyldes tørrkoking eller overoppheting.

Komfyrvakten gir alarm med lyd- og lyssignal og kutter strømmen ved brannfarlige situasjoner på platetoppen.

Forsikringsselskaper gir deg rabatt på forsikringspremien hvis du har installert en godkjent komfyrvakt.

Komfyrvakt er et krav i nye boliger og ved rehabilitering av kjøkken.

KOMFYRVAKT REDDER LIV - SE VÅRE SYSTEMER HER

Mer om EFP Komfyrvakt

Sikker

Komfyrvakt fra EFP er sikker, og vil alltid sørge for at du kan føle deg trygg. Den vil alltid være koblet opp mot bryterkontakt, og kutte strømmen om farlige situasjoner oppstår.

Design

Komfyrvakt fra EFP er resultat av en grundig prosess fra idé til ferdig produkt. Dette sørger for at komfyrvakten passer inn i alle kjøkken, uten å forstyrre det estetiske utrykket.

Brukervennlig

Komfyrvakt fra EFP er brukervennlig, og lett å bruke. Den gir signaler som er lette å forstå, slik at du hele tiden kan være sikker på at komfyrvakten fungerer optimalt.

Lett å installere

Komfyrvakt fra EFP leveres med bruksanvisning og installasjonsguide. Dette gjør den meget lett å installere. Å installere komfyrvakten tar ikke mer enn 10 minutter.

Batteridrevet

Komfyrvakt fra EFP består av batteridrevede deler, som skiftes ut samtidig som røykvarslere. Dette gjør at du kan være sikker på at komfyrvakten alltid er operativ.

Support

Komfyrvakt fra EFP er brukervennlig. Opplever du derimot problemer, eller ikke forstår signalene komfyrvakten gir, vil vi alltid være tilgjengelig for å hjelpe deg om det blir behov for det.